Det närmar sig...

Fjällräven Classic - lite drygt 6 veckor kvar! Se och njut:Förra året gick jag och Jakob halva Classic som gick i gästrikland. 55km i skog typ. Inte direkt någon fjällvandring, men det var mysigt ändå. Tyvärr hade man ju bara två dagar på dig, så man kunde inte gå lite lugnare någon dag, vilket nog hade behövts med de blåsor som Jakob fick då.

Denna gång går vi 11 mil och har en hel vecka på oss, så behöver vi gå lite kortare någon dag pga trötthet eller blåsor så finns den möjligheten, och det ska bli skönt. Då kan man passa på att njuta lite av turen och utsikten också.

I fredags tog vi ju årets premiärpromenad och gick 17km. Fötterna var duktigt ömma efter det, så vi ska försöka ta fler tillfällen i akt att härda fossingarna innan det är dax för den långa fjällspromenaden. Men jag ser verkligen fram emot vandringen, det ska bli superkul att testa en riktig långvandring! Känns också tryggt att det är en organiserad långvandring första gången vi går så långt, så att om något går lite knasigt så finns det en arrangör att kontakta för "support". Med en organiserad vandring får man också så mycket på köpet, med transport till starten, mat längs vägen, checkpoints där man bockas av att man har passerat (så det märks om man går vilse) osv. För mig som vandringsnybörjare känns det bra :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0