Magen krånglar...


Jag och älsklingarna


Va nyss ute med hundarna på morgonpromenad. Inte så farligt kallt ute, så det var en skön promenad. Men jag känner mig inte riktigt 100% idag. Jag har ont i magen och mår lite illa. Man blir ju lite orolig i och med att Magnus varit hemma två dagar från jobbet och hans kollega varit hemma en vecka i magsjuka. Samtidigt skulle det lika gärna kunna bero på att klockan är mycket och jag har inte fått i mig någon frukost än. Ska äta nu och se om det blir bättre. Hoppas på det, vill ju gärna gå på den här kursen som börjar idag...

Kommentarer
Postat av: Malin I Form

Usch då¨, hoppas det inte bryter ut i något dumt :(Sv: Ja, frukt är bara bra tycker jag!

2011-01-22 @ 10:42:13
URL: http://maliniform.shapemeup.se
Postat av: Nathalie

Kul att du var med och tävlade:D Vinnarna finns nu uppe på bloggen:D Anmäl dig gärna till den nya dagens blogg tävlingen här:

http://liborius.blogg.se/2011/january/dagens-blogg-12.html#comment

2011-01-22 @ 10:48:30
URL: http://liborius.blogg.se/
Postat av: victoria

Vad bra, det borde jag också bli!! Det är ju verkligen så, man blir lite lurad ibland ju :O Precis, bra exempel där, det jordnötssmör jag köper är ju ibara jordnötter & lite salt - inget annat.. me like, too! :D Hur går det med detoxen förresten, nu har du väl börjat återgå till mer normala matvanor eftersom det är helg om jag inte minns fel? =)ps. hoppas amgen blir bättre snart! :)

2011-01-22 @ 17:24:53
URL: http://victoriaswellness.shapemeup.se
Postat av: Mattiaselle

Very Grateful for your effort helping our industry in times when induviduals need to stay up with larger competitors. Thank You!!

2011-06-06 @ 17:49:49
URL: http://mattiaselle.blogstie.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0