Vitaminvatten


Vitamin Well



Vitamin Water


Vitaminvatten är väl inte så himla nytt, men jag har i alla fall smakat både Vitamin Wells och Vitamin Waters drickor, och är inte så himla förtjust i någon av dom. Båda märkena är riktigt smaklösa och innehåller mer socker än något annat. Vill man ha vitaminer så borde man äta en apelsin istället, eller nåt.

Vitamin Wells vatten ser ungefär lika smaklösa ut som dom faktiskt är. Som blaskig saft. Inget man blir sugen på när man ser dom, och inget man blir positivt överraskad av heller. En av dem var helt okej (men inte mer än så!) och det var "defence" som innehåller vitamin C, E och zink, och har smaksatts med citrus och fläder.

Vitamin Water är lite roligare till utseendet, eftersom dom faktiskt ser goda ut. Dessutom finns lite roliga texter på varje flaska, och det lockar ju lite i sig. Tyvärr blir man besviken när man väl börjar dricka, för de är ganska smaklösa, och smakar i mitt tycke väldigt "plastigt" och konstgjort. Den enda som var god var den vita, som heter "multi-v" med smak av lemonade, och innehåller A-vitamin och zink.

Totalt sett får alla dessa vitaminvatten låga poäng, eftersom de inte är det minsta nyttiga med tanke på allt socker som är i dem, samt att de smakar riktigt blaskigt. Om man nu ska försöka göra något vitaminrikt och nyttigt kan man ju försöka lite bättre. Undvik så mycket socker och ge lite bättre smak!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0