Öppet hus på jobbet

Gymet jag jobbar på (www.stilsportcenter.se) hade öppet hus idag, och det drog massor med folk. Jätteroligt! Vi sålde massvis med medlemskap, och jag blir så inspirerad av alla duktiga peppade människor i alla åldrar som vill dra igång sitt tränande. Det är jättespännande, och jag hoppas att alla blir supernöjda med sitt medlemskap hos oss!!

Vi bjöd på flera olika pass, hade relaxavdelningen öppen för alla så folk kunde bubbla i poolen och slappa lite, och så bjöd vi på både klassisk massage och thaimassage. Annelie thaimasserade i entren, och här blir min kollega Tina masserad när det var lugnt i receptionen och kön till thaimassagen sinade.



Thaimassage är som en blandning av akupressur (tryck på punkter), shiatsu (energilinjer) och yoga. Stretchrörelserna- där mottagaren har en passiv roll- liknar yoga. Resultatet blir ökad flexibilitet, avslappnade muskler, ökat kroppsmedvetande och ett öppnande av kroppen där energin kan flöda fritt. Thaimassagen är en helkroppsmassage där man ser till kroppen som en helhet varför behandlingarna inte ges i kortare sessioner än 60. Hos oss kan man också få behandlingar som är 90 minuter långa. Idag fick man dock bara ett litet smakprov på 15 minuter, och Tina var väldigt sugen på mer efter den korta kvarten!

Apropå alla medlemskap vi sålde idag... När man köper ett träningskort tycker jag det är viktigt att gymet har ett stort utbud, eftersom man nästan alltid börjar prova på saker som ingår i kortet även om man inte tänkt det från början. Hos oss måste man tex köpa guldkortet för att gå på gym, och då ingår också alla pass och gruppaktiviteter, och det händer ofta att de som bara skaffade kortet för att gyma, ändå testar på ett pass bodypump, spinning, squash, klättring eller liknande, bara för att det ju ändå ingår i kortet och är "gratis". Och på så vis hittar många sina nya favoritaktiviteter.

Sen är det klart, att har man provat massa pass och vet att det inte är nåt man gillar, utan man vet att man bara vill gyma, så kan det vara ganska skönt att välja det där mindre, mer privata och kanske billigare gymet i nån källarlokal. Men de allra flesta tror jag någon gång blir frestad att testa nåt nytt, och då är det ju så praktiskt om det ändå ingår i kortet så man kan testa på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0