Uppgång

Imorse när jag vägde mig så vägde jag 74,2kg. Har alltså gått upp nästan ett kg sedan i förrgår. Inte bra. Tror dock det beror på den öl jag drack i fredags, och de popcorn jag inte kunde låta bli att trycka i mig. Och så har jag inte tränat nåt heller. Idag  ska jag bygga lite kaninburar, vilket innebär målande, skruvande, bärande och lyftande. Lite vardagsmotion med andra ord.

Idag ska jag också testa en av Itrims pulversoppor till lunch. Har provat deras gröt till frukost med smak av äpple och kanel, och fixar inte riktigt att äta en hel sådan. Den blir för vidrig efter en stund. Många tycker jättemycket om den, men jag förstår inte riktigt hur... Hur som helst så hoppas jag på bättre lycka med sopporna. Vi får väl se... Deras chokladbar är jag fortfarande förälskad i, åt en sådan till middag igår. Sådana kommer nog mamma få köpa fler av och skicka upp. Dom är så himla praktiska också! Jag kan ta med en sån till jobbet när jag jobbar kväll på gymet utan att jag behöver gå ifrån och tillaga eller liknande. Skitsmart!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Tja!

Midjemått för kvinnor - hälsomått ska vara under 88 enligt Itrim. Jag har 83,5 vid sista kollen. Det är jag nöjd med. En annan grej som man kan göra är att ligga på rygg och lägga en bok på magen och sedan mäta från golv till bokkant - max 20 cm. Har inte gjort det...

Jag tycker du ska kolla din våg - inte för att jag misstror dig men eftersom du är 4 cm längre än jag borde vi kunna ha samma kläder om du endast väger 2-3 kg mer än vad jag gör. Det är skitbra jobbat o hälften är vunnet med att bestämt sig.

Barerna är inte så dyra - det är inga mellanmålsbarer utan måltidsersättning och då kostar ett mål mat 25:- o det får du inte så mycket för....



Jag har hittat bloggen o kommer att följa dig dagligen och eftersom du gillar utmaningar så håller jag koll o vet att nästa gång vi träffas har jag en SKITSNYGG dotter:-)

2010-08-02 @ 10:34:12
Postat av: Magnus

Ingrid: du har ju redan en SKITSNYGG dotter! Eller tre egentligen, men jag tycker ju Anna är snyggast såklart

2010-08-02 @ 11:31:53
Postat av: Anna Weström

Jag ska ta och kolla vågen, vill självklart att den ska visa rätt. Men jag väger mig på morgonen efter promenaden med hundarna och före frukosten, så om jag skulle väga mig mitt på dagen (som du kanske gör då du går på Itrim?) så skulle den nog visa lite mer... Men ska kolla den ändå :)



Angående midjemåttet så skrev jag ju inte att det var ohälsosamt under 88, jag skrev att mellan 80-88 ska man "se upp", och att över 88 var det en hälsorisk. Men det beror ju lite på hur lång man är osv...

2010-08-02 @ 16:58:55
URL: http://studsen.blogg.se/
Postat av: jusefin

haha jaa, vad är det du säger mamma? jag tycker vi är dom snyggaste tjejerna på jorden vi fyra:)

2010-08-03 @ 18:46:55
URL: http://jusefinlouice.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Hej alla...jag vet att jag har 3 skitsnygga döttrar. Det finns en anledning till att Anna vill göra något för att trivas bättre med sig själv. O vill hon det så stöttar jag henne:-) o Magnus - jag är jätteglad att du tycker Anna är snyggast.



2010-08-04 @ 16:51:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0