Baksmälla...


Medaljer från vår ruset 2011

Igår var det vår ruset i Luleå! Jag var där som funktionär och stod och delade ut bananer till löparna som kommit i mål. Det var faktiskt riktigt roligt! Alla var så trötta, men väldigt glada.


Före starten var vädret helt okej, lite blåsigt bara

Vädret var ju superfint hela dagen, men på eftermiddagen drog det inte lite moln, och när starten närmade sig var molnen ganska mörka. Solen sken dock emellanåt, och vi höll tummarna in i det sista för att vi skulle slippa regn.


Efter målgång kom det en snabb skur regn

Det kom lite regn efter målgången, men den var ganska snabbt över faktiskt. Efter det hade vi molningt men inget regn - skönt!


Tält vid målgången där deltagarna fick varsin påse med lite sponsgrejjer samt en banan!
Peter Siepen stod som vanligt för underhållningen

Peter Siepen fanns på scen både före, under och efter loppet och sprang omkring och intervjuade deltagare och funktionärer, och mot slutet delade han ut priser som lottades ut bland deltagarna. Priserna var faktiskt riktigt fina, en weekend på nåt ställe i fjällen, presentkort, goodie-bags från olika butiker osv.

Vi funktionärer var kvar till ca kl 22 på kvällen och stökade undan, det gick riktigt smidigt och bra faktiskt. Vad jag nu i efterhand vet inte gick så bra var tydligen utdelningen av picknicken. Dels kom aldrig brödet och kalkonen som alla skulle ha haft, och dels så hade lokala tidningen "kuriren" gett oss 150 fleecefiltar som vi skulle lägga slumpmässigt i olika picknickkorgar. Men då stod folk och väntade tills det delades ut en sådan påse. Lite småfult gjort sådär, det ingick ju inte i standardpåsen om man säger så...

Många blev förstås besvikna då det saknades grejjer i picknickkorgarna, och vi arrangörer är ju inte mindre besvikna - vi har ju betalat för grejjer som aldrig dök upp! Fortfarande vet vi inte vart brödet är, men förhoppningsvis har dom styrt om lasten nu så vi inte får den idag istället, haha!

Hur som helst - mycket hade kunnat gå bättre, men mycket mycket mer hade kunnat gå sämre. Jag hade väldigt kul, och hoppas nästa år blir lika bra :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0