Börjar bli mig själv igen

Idag börjar jag känna mig mer som mig själv igen efter en ganska deppig vecka utan bloggande eller tränande. Jag har mest legat på min soffa och inte gjort så mkt mer än vad jag måste... Jag har varit ute hos kaninerna en hel del, de har tröstat ganska bra. Och hundarna också, jag har tagit lite längre promenader än vanligt med dom, särskilt idag när det varit ganska varmt ute, hundarna har inte varit lika kritiska till vädret och njutit av promenaderna.

Just nu sitter jag och OS-vakar för mig själv. Till detta krävs popcorn och energidryck, för jag är egentligen helt slut men vill gärna kolla. Det är nämligen final i curling och det är regerande mästarna Sverige mot värdlandet och curling-mästarna Canada. Rena drömfinalen säger man. Jag kan inte så mkt om curling, och hänger inte alls med i matchen om vad som är bra stenar och vad som är mindre bra stenar. Men det blir lite roligare så också, för jag lär mig hela tiden. Sverige leder hur som helst och det har jag förstått är en fördel. Kommentatorerna hjälper såklart också till i tolkandet av matchen och vad som är bra och dåligt, och emellanåt förklarar de diverse regler och liknande.

Nackdelen med curling är att det är så långdraget och så lite "action". Det är inte som utförsåkning där det händer saker hela tiden, utan mer som typ golf, där det går ganska långsamt. Ingen ramlar eller skadar sig (vilket såklart är en fördel, men bidrar till att det blir lite långsamt och händelsefattigt vilket gör att en trötter som jag lätt somnar), och det tar ganska lång tid innan man förstår hur bra atleterna gör ifrån sig i förhållande till övriga.

Men nu ska jag återgå till mitt tittande och lära mig lite mer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0