Räddaren i nöden



När jag nu har kört 3 spinningpass på 2 dagar så känns det mer på vissa ställen än andra. En gelsadel är super att ha om man kör spinning ofta, eller om man föredrar spinningbyxor med inbyggd vaddering. Personligen tycker jag sådana byxor är sköna men inte särskilt snygga, så jag föredrar en gelsadel. Som en räddande ängel för rumpan!

Maaaat!

Härlig träningsdag igår som började med genrep av mitt 75min pass med Activio-systemet, och avslutades med samma pass men med deltagare. Efter förkylningen var planen att ta det lilla lugna på kvällen, men det är stört omöjligt med så härliga deltagare som verkligen ger järnet. Underbart!

Med två hårda träningspass på en och samma dag så kändes det extra viktigt med mycket mat. Från middagen på söndagen (lax med potatis) hade jag två matlådor med mig, och den ena åt jag efter första passet, som återhämtningsmål. Blev nöjd och belåten! Till lunch åt jag den andra matlådan med samma innehåll, och till mellis ett ägg och en dubbelmacka (på mitt GI-bröd), ca 2h innan andra träningspasset. Efter träningen blev det en till dubbelmacka och morot, och när vi kom hem så fixade vi middag med pasta, kyckling och bacon. Blev riktigt gott faktiskt, men jag klarar aldrig av att äta särskilt mycket sådär sent på kvällen (maten var inte klar förrän strax före kl 22!!). Eftersom jag vet hur viktigt det är att äta efter träningen så tvingade jag dock i mig en portion.


middag: penne med kyckling- och baconröra


Natten till idag sov jag sen riktigt dåligt. Trots att jag var megatrött så hade jag svårt att sova, och sen drömde jag konstiga drömmar om hemsökta öar (??) och vaknade ofta. Jobbigt! Misstänker starkt att jag drack en celsius lite för sent på dagen, ska försöka att inte göra om det, för jag tycker om att sova!

Trots dålig sömn var jag ändå pigg i morse när jag vikarierade på spinning 45min kl 06.30. Deltagarna var också pigga, och vi körde hårt och svettades massor. Lovely! Nästa spinningpass blir inte förrän på söndag, och då blir det 4h! Vi ska nämligen köra spinningvasan, dvs spinna till vasaloppet. Jag och en tjej som heter Sara ska leda det ihop, och passet är nästan fullt, fast det är flera dagar kvar! Superskoj!


Hejja solen!


hej hej

I morse vaknade vi av att solen sken in genom de små gliporna i persiennen, och när det är så fint väder bara måste man ju ut! Efter lite småpyssel hemma åkte vi därför ut till Jakobs föräldrars stuga vid havet och tog en lite längre promenad med hundarna. Dom verkade njuta nästan lika mycket som vi av vädret, och framförallt Aya (den yngre av de två) sprang runt i snön och var alldeles tokig.

Det är verkligen superhärligt nu när solen börjar vara uppe lite längre efter en mörk vinter, och även om jag inte vill att snön ska försvinna riktigt än så börjar jag längta till våren nu. Allt blir så mycket finare när solen skiner, och man blir så glad! Livet känns lätt och underbart, och alla bekymmer verkar så små. Det går ju inte att ogilla!


hundarna busar i snön



vacker utsikt i Luleå skärgård


Tjejkväll!



Jaa, inte ikväll då. Men på onsdag är det tjejkväll på en sportbutik häri stan, Acctive sport & hälsa. Jag har övertalat 2 kompisar att följa med mig dit, och jobbar på en tredje. Jag hoppas få tillfälle att fråga lite kring proteinpulver, som jag aldrig någonsin intresserat mig nämnvärt för eftersom jag tycker det smakar illa. Men nu är det så att jag vill gärna ha ett pulver som jag kan tillsätta till en smoothie. Om jag mixar bär, yoghurt och banan, och sedan tillsätter lite pulver för att få extra proteintillskott, då klarar jag av ett proteinpulver. Att bara blanda med mjölk eller vatten tycker jag är vidrigt (och ja, jag har smakat flera olika sorter!). Är också lite nyfiken på vad mer som finns i butiken i form av kläder och träningsredskap. Det lär väl visa sig. Kul ska det bli i alla fall! :)

Jobbelijobb!


Pigg och glad


Redan igår kväll hade jag bestämt mig för att återgå till jobb idag, så att halsen kändes lite rosslig i morse spelade inte så stor roll. Det blev hur som helst bättre efter frukosten.

Tillbaka på jobbet så tyckte kollegorna att jag fortfarande såg lite risig ut, men framförallt att jag LÄT risig, haha. Jag är fortfarande jättehes, men det kommer ta ett tag innan det går över, så det är bara att leva med. Jag känner mig i alla fall pigg och glad, och jag lääääängtar tills jag kan börja träna hårt igen. Mitt spinningpass på måndag är förstås först ut, och tills dess ska jag vara kurerad och kry :)

Får inte nog!


awesome biff stroganoff


Börjar bli piggare nu, idag mår jag nästan helt bra. Sååå skönt! Var iofs lite segare i morse än vad jag var igår, men det gick över när jag klev upp. Är fortfarande hes, och hostar lite grann, men det brukar jag göra ett tag efter en förkylning. Börjar bli taggad på att återgå till mitt älskade jobb nu, så mest troligt gör jag det imorrn. Yay!

Igår hade jag ju knappt någon aptit, men idag råder raka motsatsen, jag får inte nog med mat känns det som! Kan bero på att frukosten var lite tunn, men å andra sidan trodde jag verkligen den skulle räcka med tanke på min aptit de senaste dagarna. Ack så fel jag hade. Men kroppen börjar väl göra sig redo för aktivitet igen. Härligt att kroppen är med på tåget! Måste käka redig frulle imorrn mao.

Igår kväll gjorde jag i alla fall en grym biff stroganoff. Har aldrig ätit det tidigare, vad jag vet, och nu förstår jag inte varför? Enkelt och supergott! Det blev över också så jag fick äta det till lunch idag också. Mmm!

Aptitretare


Smoothie på mango och annanas


Börjar bli riktigt less på att vara sjuk nu. Jag börjar bli piggare, men har knappt någon röst. Och utan röst kan jag inte jobba, för jag jobbar med kunder där jag måste prata! Det gäller väl bara att vila stämbanden helt enkelt...

Jag har ingen aptit heller, vilket antagligen beror på att jag knappt rör på mig jämfört med när jag är frisk, då rör jag på mig hela tiden. Men kroppen behöver ju ändå energi för att kunna mota bort de onda basilluskerna, så i min tristess gjorde jag en liten improviserad smoothie. Jag hittade frusen mango i frysen, mixade med ½ banan, några bitar färsk annanas och naturell yoghurt. Var lite skeptisk till hur det skulle bli, framförallt att blanda annanas och yoghurt, men det blev jättegott! Nu hoppas jag att sötman i drycken ska göra mig lite hungrig så jag kan få i mig lite sen lunch!

Hemma från jobbet

Är hemma sjuk från jobbet idag. Helt rätt beslut, mår skit, men tråkigt. Finns inte så mycket skojsigt att göra hemma när man är sjuk. När Jakob drar till jobbet får jag glo på lite film eller nåt sånt för att fördriva tiden. Och äta glass. Mmm... Har bläddrat lite i träningstidningar och blir så jäkla träningssugen! Så trist att inte kunna träna, eller ens röra på sig! Pulsen är hög fast jag ligger ner, och jag får jätteont i halsen så fort jag är uppe och går. Så inte ens en liten promenad i friska luften är aktuellt :(

Verkar som att det är nåt som "går" på jobbet. Har flera kollegor som varit sjuka i förra veckan, och några som är sjuka nu samtidigt som jag. Svårt att undvika på en liten arbetsplats där alla jobbar nära varandra, och nära kunderna. Sånt är livet helt enkelt. Men det är väl lika bra att göra bort det nu såhär tidigt på terminen, så kan man hålla sig frisk sen till sommaren :)

ONT i halsen :(

Sedan igår har jag snarare blivit sämre än bättre i halsen. Har jätteont idag, känns inge roligt alls. Var ändå på jobbet eftersom jag hade några grejjer att göra som ingen annan kunde göra åt mig, och jag ville inte ställa in. Bland annat hade jag andra gruppen i mitt företagspass, och det gick jättebra. Eftersom det är ett stationspass behöver jag inte själv träna i det passet, vilket var en fördel idag då jag har ont i halsen och inte ville anstränga mig. Blev helt färdig bara av att ta fram skivstänger inför passet. Phu! Inte van att bli så trött SÅ lätt! Men passet gick som sagt jättebra, deltagarna var superduktiga och kämpade riktigt hårt. Kul att se!  Det här passet är ju lite av mitt skötebarn känns det som, även om det inte var jag som kom med ursprungspasset så har jag jobbat med det ett tag och filurat lite på detaljerna, så slutversionen känns ändå som "mitt".

Efter passet gick jag dock hem. Har låg energinivå och knappt nån röst kvar, och då känns det svårt att sitta och göra ett bra jobb i receptionen. Hoppas jag känner mig bättre imorrn, men det tvivlar jag faktiskt på :(  Nu ska jag hur som helst bara slappa och ta det lugnt, jag vill bli frisk så snart som bara möjligt så jag kan träna (och prata!) igen...

Tung vecka


Stationspass i äkta Camilla-anda


Inläggen här i bloggen har lyst med sin frånvaro hela veckan, för jag har haft tokmycket att göra. Främst är det för att jag har jobbat som en liten galning, vilket har varit jätteroligt, men det har tagit tid och kraft. Mitt företagspass har kommit igång denna vecka, och så har jag haft första föreläsningen för de inaktiva studenterna som vi ska peppa igång. Känns som en jättespännande utmaning!

Jag har tränat lite si sådär denna vecka dock. Blev förstås härlig, svettig spinning i måndags (extra jobbigt pass eftersom jag hade sovit dåligt natten innan pga tågförseningar från Åre-resan osv), sedan hade jag vilodag i två dagar. Torsdag morgon körde jag genrep med mitt företagspass, fredag morgon körde Camilla sjukt hårt stationspass med mig och Malin (men Camilla var inte med själv pga ont i halsen), och sedan körde jag, Frida, Malin, Stefhan och Ida stationspass på lördagen. Efter stationspasset på lördagen ville jag försöka testa mitt pass i Activios system med pulsband, så det gjorde jag, Malin, Stefhan och Jakob. Mitt i allt fick dock Jakob kramp i ena vaden (hade ätit och druckit dåligt innan, ajja bajja!) och vi avslutade där. Vi andra var också rätt trötta eftersom det var vårt andra hårda pass för dagen.

Idag säger dock kroppen ifrån på allvar. Jag vaknade nämligen med hosta och ont i halsen, som har hållt i sig hela dagen. Blir vikarie imorrn på mitt spinningpass och jag ska ta det lugnt på jobbet hela dagen. Förhoppningsvis blir jag inte så mycket sämre, för jag vill inte vara hemma och va sjuk, det är dötråkigt!!

inte pigg :(


Så fokus kommande vecka kommer ligga på att ta det lugnt med träningen, stressa ner och koppla av så fort jag får möjlighet. Förhoppningsvis är jag då piggare om några dagar igen :)

Äntligen hemma!




Borta bra men hemma bäst. Stämmer aldrig så bra som när man är över 9 timmar försenad hem med tåg/buss. Vår resa hem från Åre började på söndag förmiddag. Tåget skulle komma och plocka upp oss 10.10, men var 40 min sent. Vi missade då förstås anslutningståget i Östersund, så vi fick sitta på centralstationen i Östersund från 13.30 till 20.52, då vi fick ta ett senare tåg till en liten håla vid namn Ånge, där vi fick vänta i drygt 2 timmar på nattåget som var försenat det också. Tröttsamt! Strax före kl 01 gick vi alltså på nattåget och fick äntligen sova. Vi skulle egentligen varit framme i Luleå strax före midnatt, men rullade in på stationen strax efter 9 på morgonen.

Det var en rätt tung måndag, då jag jobbade 10 timmar varav de sista 75 minuterna på intensivt spinningpass, men det gick vägen och jag sov rysligt gott natten till idag!

Idag blev det vilodag, ingen träning alls. Mycket skönt! Får se hur det blir imorgon, men då jobbar jag rätt länge, så risken finns att jag helt enkelt inte pallar...

Härlig åkning


Åres skidbackar i solskenet


När detta inlägg publiceras har vi (jag och Jakob) tränat benmusklerna ordentligt i tre dagar, hur härligt som helst! Har aldrig varit i Åre tidigare, men det var ju enormt stor och väldigt fina, härliga backar!

Första dagen (i torsdags) hade vi superväder, soligt, -5 grader och ingen blåst alls. Helt perfekt med andra ord. Blev lite smått isigt i backarna mot sen eftermiddag, men det gjorde inte så mycket eftersom då var vi rätt ömma i ben och fötter ändå. Dag två (fredag) var det mulet och dagen började med jättemycket snöfall. Inte så bra sikt, och lite piskande i ansiktet när vi åkte. Men det klarnade upp före lunch, och då hade vi ju förstås superfint före med all nysnö. Riktigt jobbigt i benen när det var mycket snö, och med min nyslipade bräda (lämnade in den för slipning tors em, hämtade ut den fre morgon) föredrog jag helt klart de mer kala och småisiga partierna än de där det låg massa tung snö. Men benen behöver också träning, och det fick dom! Mina nya snowboardskor har betydligt bättre grepp om mina fötter och ben än de gamla, vilket innebär att jag nu kan använda benen mycket bättre och effektivare än tidigare. Jag slipper dessutom använda fötterna så mycket, så dom är väldigt tacksamma. Men vänster ben får jobba hårt, och jag blir snabbt trött. Men det gör inget, stanna och vila lite sen är det bara att åka vidare.

I skrivande stund har vi inte åkt någon tredje dag än, får uppdatera om det när jag kommer hem. Hittills har vistelsen varit superbra i alla fall, och det är mer kvar av den. Lovely!

Kosttips #6 - drick vatten!




Att dricka vatten är självklart för vissa, men andra dricker aldrig eller sällan denna livsviktiga dryck. Vi har ett dagsbehov av 2-3 liter vatten per dag, men får i oss ganska mycket av detta vatten via kosten (olika mängd beroende på vad vi äter förstås). Tränar du så ökar förstås behovet av vatten eftersom man svettas en hel del, och dessutom gör man av med mer vätska via andningen om man tränar, eftersom man andas snabbare och tyngre.

Vatten är dessutom den enda drycken som är helt fri från kalorier, vilket förstås är viktigt för den som vill gå ner i vikt, men även för andra. Drycker som innehåller kalorier ger energi, men ingen eller vääääldigt lite mättnad, så på så vis är det väldigt onödigt att dricka annat än vatten. Vissa drycker innehåller iofs även bra saker, utöver deras kalorier, som tex proteiner och vitaminer i mjölk, eller vitaminer i juicer (men var försiktig med juicer, de innehåller även mycket socker, vilket inte alls är bra!), så det kan vara helt okej att dricka ibland. Den huvudsakliga måltidsdrycken bör dock vara vatten. Tycker man inte om vatten kan man smaksätta genom att skiva ner citron eller gurka i vattnet, eller varför inte pluppa i lite hallon? Frusna funkar ofta bättre än färska för det ändamålet. Inga undanflykter är bra nog! :P

Svettig morgon


gymhandskar på!


Gick upp aldeles för tidigt idag, kvart i sex (!!) för att ta tidig buss till gymet och köra stationspass. Det kändes tungt, framförallt i ben och i min skuldra, men annars gick det bra. Kom fram till en ändring jag ska göra i passet, så är jag good 2 go sedan :) Glömde först mina gymhandskar i skåpet, men sprang och hämtade - dom är superviktiga för mig. Rekommenderar varmt sådana för alla som använder händerna i träningen, dom underlättar mycket och skonar huden så man slipper (eller får mindre) valkar och blåsor.

Och visst ja, min skuldra! Antingen är det en seeeeg träningsvärk, en inflammation eller så är jag bara stel och behöver massage. Ska vila överkroppen i helgen (bara åka massa bräda) och se hur det känns sedan. Jag har en massagetid inbokad nästa vecka, men verkar det vara en inflammation i muskeln så får jag avboka den så det inte blir värre.

Anyhow... imorrn ska jag få göra ett maxpulstest! Känner mig förväntansfull men inte särskilt taggad, för jag misstänker att det kommer bli jobbigt som f-n! Men det ska ändå bli lite spännande att se vad jag får för resultat. Inför spinning med Activio som vi ska börja med snart, så är det ju lite intressant att veta sin exakta maxpuls och inte bara den ungefärliga som är uträknad efter åldern. För även om jag tyckte den stämde hyfsat bra (226 minus åldern blir ju för mig 198), så vet man ju inte riktigt :)


Äntligen måndag!


mumsiga frullen



Äntligen är det måndag igen! -22 grader varmt idag, det snöar jättemycket (supervackert ute!) och jag får jobba och leda spinning. Tyvärr började dagen kasst, bussen var sen, så jag missade anslutningsbussen inne i stan. Sedan var nästa buss från stan till jobbet också sen, så jag kom till jobbet en timme efter att jag gått hemifrån, istället för 25 minuter som utlovats av bussbolaget. Till råga på det så har busschauffören mage att svara otrevligt när jag vänligt frågade om anslutningsbussarna inne i stan väntade in henne när hon var sen. Usch, tycker inte om när folk i serviceyrken inte kan vara trevliga mot sina kunder. Då är det bara att hinka i sig morgonkaffet och fejka leendet, eller byta jobb!

Men det ska inte få sabba min måndag, nej nej. Med en sådan stadig frukost i magen, och med den härliga morgonkramen jag fick av sambon innan jag gick hemifrån i minnet, så är jag pigg och glad! Till helgen blir det dessutom åka massa bräda! Yay!

Härligt vik


0 platser kvar på mitt pass!


Idag hoppade jag in extra som ledare på ett spinningpass på 60 min, som egentligen är en Fridas. Upptäckte tidigare idag när jag dubbelkollade tiden (blir lite nojjig ibland... "var det verkligen kl 17 och inte kl 16..?") att det inte var så många lediga platser på det, och när vi kom till gymet så var alla platser bokade. Sjukt kul! Det var flera som inte bokat i tron att det inte var så många som skulle kolla på ett pass söndag em, och som tråkigt nog blev utan platser, men jag tyckte ju det var jättekul. KÖ till mitt pass. Eller ja, inte mitt egentligen, men det jag skulle hålla iaf. :)

Hur som helst, kul att köra för fullsatt sal, och både jag och deltagarna svettades ordentligt. I kombination med -25 graders kyla utanför fönstren, och kanske lite kass ventilation i salen, så immade vi igen rutorna totalt. Jag har aldrig sett det hända förut, och tog det som ett tecken på att vi körde tokhårt idag. :) Jag kände mig i alla fall läskigt pigg, kunde dra på BRA med motstånd och benen var pigga. Kändes tokbra. Hoppas jag orkar köra lika bra imorrn på mitt egna pass!


imma på rutorna i spinningsalen


Jakob körde gympass idag, och efter att vi tränat klart så for vi hem och fixade middag. Som gäster vid bordet satt Jakobs föräldrar, och vi åt entrecôte med ljummen primörsallad och vitlökssmör. Det blev jättegott. Att käka en rejäl bit kött är ju ibland bara det godaste som finns, så det var trevligt att få en anledning att laga så god mat en söndag. Jakobs föräldrar kidnappade också våra hundar, så vi får lite hundledigt några dagar. Väldigt snällt, och det ska bli skönt att få lite semester från dem ett tag. Dom är söta, men tar ju tid och planering.

Vi skulle ju förresten ha åkt till Pullinki och åkt bräda igår, men -30 är lite väl kallt för utförsåkning, så vi sket i det. Istället tränade vi stationspass och spenderade sedan kvällen hos goda vänner och åt middag och tittade på melodifestivalen. Är inte überförtjust i melodifestivalen och schlager, tycker det är för utdraget med alla deltävlingar och andra chansen osv. Men nu var det ju faktiskt väldigt lite schlager, och jag gillade faktiskt låten euphoria som gick vidare. Så kan det gå :)

Nu är det hur som helst dags att nanna, imorrn är en lång dag på jobbet. :)

Slapp träning och lugn kväll


Bra redskap på stationspass



Jag fick med mig några kompisar och "testpersoner" på mitt stationspass, men kunde ändå inte riktigt ta ut mig som jag ville. Vet inte riktigt varför, var kanske inte riktigt avslappnad. Det var första gången jag testade passet med modifieringar, och det ville sig inte riktigt. Jag tyckte inte att det blev lika bra som innan, så jag måste klura lite till tror jag, så får vi se hur det blir i slutändan...

Nu är det i alla fall fredag eftermiddag, snart fredag kväll, och jag ska njuta av en ledig afton med sambon. Mysigt! Verkar bli middag och film. Imorrn ska vi köra stationspasset igen, och tills dess hoppas jag ha fixat klart med musik, och fått ordning på övningarna så det blir lite bättre än det vi körde idag. Men det visar sig väl. :)


Äntligen riktig vinter!


Vår termometer i hallen


Äntligen börjar det bli riktig vinter ute. Härligt! -27,5 står termometern på nu på morgonen, och då är den placerad på vår bro, där det brukar vara någon grad varmare än ute ute. Inomhus visar tempen på 14,4, och det stämmer kanske precis där termometern sitter, innanför ett fönster, men bara någon meter in i huset visar tempen på 17 grader varmt. Inte supervarmt direkt. Vi har lite knas med värmen i huset. Övervåningen är jättevarm, och bottenvåningen uppenbarligen not as warm. Aja, överlåter det där till sambon, han verkar intresserad, och jag vågar inte fippla med några inställningar på fjärrvärmen nu.

Idag är det förstås jobba som vanligt, och det ska bli träning av idag på eftermiddagen. Längtar! Det blir till att öva lite på mitt stationspass tror jag. Hoppas få med mig någon mer som kan prova på och bolla idéer och tankar med mig :)

Vilodag


Wrap med lax och grönsaker


Det blev vilodag för min del idag. På min "håltimme" på jobbet passade jag på att göra bort lite städning som jag haft ogjord, och förberedde mig för första träffen med årets "Kom igång:are". Kort om det projektet: inaktiva studenter mellan 20-25 år får anmäla intresse till ett projekt som syftar till att få dem att börja röra på sig. De får särskilda träningstillfällen där bara de antagna till projektet deltar, de får föreläsningar, kroppsmätningar, personliga träningsprogram och lite utrustning, typ träningsdagbok, ryggsäck etc. Projektet finansieras av Sveriges akademiska idrottsförbund, men deltagarna betalar ändå en liten anmälningsavgift. Jag är den person som här i Luleå föreläser för dessa studenter. Jag gjorde detsamma med förra årets "kull", som var vår första här i Luleå, och det ska bli jätteroligt att få göra det igen, jag ser fram emot det väldigt mycket!

Middagen idag blev inte den nyttigaste kanske, så istället bjuder jag på bild från gårdagens middag - laxwraps med grönsaker. Vi tog helt enkelt laxfiléer och stekte på dem (i ugn är väl att föredra, vi gjorde i stekpanna), la dem i tortillabröd och smällde på grönsaker plus lite turkisk yoghurt. Vi hade majs, ärter, avocado, lök och tomat som grönsaker på våra wraps, och tyckte att det blev riktigt gott. Hade inte velat vara utan någon av ingredienserna, och saknade egentligen ingenting heller.

Till lunch idag käkade jag rester av wrapsen, och då hade jag keso istället för yoghurten, vilket också funkade skitbra. Rekommenderas varmt!

Mumsig mellis


fruktsallad på kiwi och ananas med kesella


Käkade ett jättegott mellanmål idag, en fruktsallad på kiwi och annanas, toppad med kesella. Gott om vitaminer, och kesellan bidrar med protein och mättnad. Helt perfekt när det bara är 2 timmar kvar till middagen :)

Jobb


världens bästa jobb


Ja, jag kan säga det hur många gånger som helst, men jag har verkligen världens bästa jobb. Just nu ingår en liten del pluggande i mitt jobb eftersom jag måste förbereda inför de föreläsningar jag ska ha för "mina" studenter. Riktigt trevlig arbetsuppgift måste jag säga, att få sitta och läsa intressanta böcker och sajter för att lära sig mer och få lära ut mer. Riktig pepp!

Nu är jag dock på väg hem, och det är också rätt skönt efter en lång dag. Blir tidig sänggång ikväll så jag får ordentligt med sömn inatt. Jag har inga större problem med tidiga mornar (även om jag sällan går upp före halv 7), men när jag har gått upp tidigt några dagar i rad är det väldigt skönt med en lite längre natt, och när livet därför tillåter det så unnar jag mig det :)

Dagens träning


Min snygga sambo kör armhävning i funk-banden



Idag körde jag, Jakob och Malin det styrketräningspass som Jakob fått av PT-Camilla. (PT-Camilla, Camilla, Camillisen etc är för övrigt samma person, men jag gillar att kalla henne olika saker i olika sammanhang. Vet inte varför.) Skitroligt pass, med tunga och komplexa övningar. Me like :) Sist jag och Jakob körde passet så körde vi bara ett varv av passet, som är uppbyggt som ett cirkelpass, men idag körde vi 3 varv. Läbbigt jobbigt mot slutet, men vi klarade det, och bara det var en härlig känsla!

Imorrn är jag sugen på att vila, men eftersom jag har en håltimme på jobbet så blir det mest troligt någon lättare form av aktivitet då ändå. Aktiv vila typ. Vi får se.

RSS 2.0