Torka mat





Inför vandringen i helgen så ville jag och Jakob testa torka lite mat istället för att köpa sånna dyra frystorkade måltider. Nu köpte Jakob några sådana ändå, men vi testade ändå torka äpplen till frukostgröten, samt morötter och bacon till en middag. Blev faktiskt både bra och gott, även om jag tror att baconet hade behövt mer stektid i stekpannan, för det var en del fett kvar även efter torkningen. Några äppelbitar var lite mjuka också, men eftersom vi inte ska vara borta så länge så behöver det inte ha så lång hållbarhetstid så det funkar nog bra ändå.

Äppelbitarna imorse efter att ha stått i ugnen hela natten:


Blev lite sugen på att torka banan också, kanske gör det natten till imorrn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0