Biggest Loser Sverige



TV-showen Biggest Loser har varit en stor framgång i många länder, och går ut på att deltagarna, som är kraftigt överviktiga, ska tävla om vem som går ner mest i vikt från vecka till vecka. De bor på ett speciellt campus och har tillgång till gym och personliga tränare. Jag har alltid undrat varför det inte finns något Biggest Loser i Sverige, men nu finns det! Biggest Loser Sverige går på TV4 varje måndag kl 20.00.

Personligen tycker jag att program likt Biggest Loser är otroligt peppande att se. Personerna som är med kämpar med många kilos övervikt och dom kämpar riktigt hårt. En person som är tung har ju såklart mer att bära omkring på och det gör all träning betydligt tyngre för en tung person än för en lättare. Det gör ju också att en tung person snabbare går ner mer i vikt än en lättare person av samma anstränging.

Att dessa personer som väger så mycket ändå kämpar så hårt sporrar mig att göra detsamma!

Om du missade första avsnittet av Biggest Loser Sverige igår så kan du se det på TV4 PLAY

Kommentarer
Postat av: Stefan Nilsson

Du skulle inte vilja göra texten "Biggest Loser Sverige" klickbar och länka till vår sida så att fler får höra att den finns? - biggest-loser.se/biggest-loser-sverige/ :)

2011-07-20 @ 10:35:53
URL: http://biggest-loser.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0